LIO vacatures


LIO vacatures
Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame LIO stage in het primair onderwijs? Dan ben je bij CPOW aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk om samen een geschikte school te vinden die goed bij je past en waar je tot leren kan komen.  We voeren graag een orienterend gesprek met jou om jouw wensen nader in kaart te brengen en te matchen met een van onze scholen. Neem alvast een kijkje bij onze onderstaande LIO-vacatures.


De Hoeksteen - vacature leraar in opleiding 

Het Baken -  vacature leraar in opleiding


De Toermalijn - vacature leraar in opleiding

Wat maakt het LIO-traject bij CPOW zo bijzonder?
Een LIO-stage bij CPOW betekent dat jij als LIO’er ertoe doet. LIO’er centraal stelt. Binnen onze stichting hechten we veel waarde aan de begeleiding die we bieden. Onze mentoren en schoolopleiders zijn allemaal goed opgeleid en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Studenten ontvangen eerlijke en constructieve feedback. De scholen waar LIO’ers stage lopen, bieden bewust een stageplek aan en zijn oprecht bereid om studenten optimaal te begeleiden. Bovendien zien we al onze studenten, en zeker de LIO’ers, als (toekomstige) collega’s. Je hoort er als student volledig bij!

Wat vraagt CPOW van een LIO’er? 
CPOW vraagt van haar LIO’ers een positieve een leergierige houding. Daarnaast verwachten we van hen dat zij inzet tonen en betrokken zijn bij de school waar zij hun LIO-stage lopen. Een samenwerkende en open houding. Als LIO’er heb je (gedeeltelijke) groepsverantwoordelijkheid, dus we verwachten dat je de passie en professionaliteit uitstraalt die je als toekomstig groepsleerkracht nodig moet hebben.

Hebben LIO’ers kans op een baan binnen CPOW?
Jazeker! Bij wederzijdse tevredenheid hebben de LIO’ers een baangarantie in de flexpool voor langdurige en kortdurige inval.  Daarnaast zien we de afgelopen jaren dat zij veelal al een snel een formatieplek binnen onze stichting hebben.

Eerst nog wat vragen?
Wil je meer weten over het LIO-traject binnen CPOW? Neem dan contact op met werken@cpow.nl.

-------------------------------------------