LIO vacatures


LIO vacatures
Op zoek naar  een LIO stage in het primair onderwijs? Dan ben je bij CPOW op de juiste plek. Samen vinden we voor jou de passende school,  neem hieronder een kijkje bij onze LIO-vacatures.

Staat jouw ideale functie er nog niet bij?
Houd deze pagina in de gaten, misschien hebben we binnenkort een passende plek voor jou!
Nieuwe LIO vacatures in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan voor de CPOW Vacature-alert via dit mailadres: werken@cpow.nl 


De Hoeksteen - vacature leraar in opleiding 
 


Het Baken - vacature leraar in opleiding 


Kuna Mondo - vacature leraar in opleiding

 

Wat maakt het LIO-traject bij CPOW zo bijzonder?
Een LIO-stage bij CPOW betekent dat jij als LIO’er ertoe doet. We zijn als stichting sterk in de begeleiding die we onze LIO’ers bieden. Al onze mentoren en schoolopleiders zijn geschoold. We voldoen aan de kwaliteitseisen van de mentor/schoolopleider. Binnen de stichting hebben we regelmatig overleg met de schoolopleiders en begeleiden onze studenten waarbij we altijd kijken naar mogelijkheden. Eerlijke en constructieve feedback geven aan de studenten. De scholen waar de LIO’ers hun stage lopen bieden heel bewust een plaats aan en zijn oprecht bereid de studenten zo optimaal te begeleiden. Daarnaast beschouwen wij al onze studenten en zeker de LIO’ers als (aanstaande) collega’s. Je hoort er als student volledig bij!

Wat vraagt CPOW van een LIO’er? 
CPOW vraagt van haar LIO’ers een positieve een leergierige houding. Daarnaast verwachten we van hen dat zij inzet tonen en betrokken zijn bij de school waar zij hun LIO-stage lopen. Een samenwerkende en open houding. Als LIO’er heb je (gedeeltelijke) groepsverantwoordelijkheid, dus we verwachten dat je de passie en professionaliteit uitstraalt die je als toekomstig groepsleerkracht nodig moet hebben.

Hebben LIO’ers kans op een baan binnen CPOW?
Jazeker! Bij wederzijdse tevredenheid hebben de LIO’ers een baangarantie in de flexpool voor langdurige en kortdurige inval.  Daarnaast zien we de afgelopen jaren dat zij veelal al een snel een formatieplek binnen onze stichting hebben.

Eerst nog wat vragen?
Wil je meer weten over het LIO-traject binnen CPOW? Neem dan contact op met werken@cpow.nl.

-------------------------------------------